Gasten aan het woord

Veel dank voor het zeer aangename verblijf op jullie boerderij.

De hele familie was enthousiast.

We komen graag nog eens terug.

 

Groeten van Ilse Boas

Pinksterweekend  2018, locatie "De stal het luxe paard"

 

 

Wilma en Leo,

We hebben met heel veel plezier bij jullie gelogeerd. Ons gezin heeft het prima naar haar zin gehad.

We hebben al heel wat reclame gemaakt voor jullie accommodatie. Indedaad....lekker "Dichtbij"

Voor iedereen is er op Boerderij Dichtbij de mogelijkheid om sportief of ontspannen zijn eigen gang te gaan en daar is ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Nogmaals onze dank en we hopen mogelijk in 2019 het nog eens te doen.

Groeten van Wil & Frans Voskamp

oktober 2017, locatie "Het luxe paard"

 

 

 

Beste Wilma en Leo,

Hartelijk dank voor het mooie verblijf dat wij in het weekend bij jullie hebben gehad en voor de tijdige terugbetaling van de borg. We hebben het bijzonder naar ons zin gehad in "De hooimeid". Jullie hebben het geweldig voor elkaar en alles tot in de details afgewerkt!. We hopen nog eens terug te komen op Boerdrij Dichtbij.

Met vriendelijke groet,

Rik Hunse en Joeri Baarda, voetbalteam DVVA 14

september 2017, locatie "De hooimeid"

 

Goedendag Wilma en Leo,

Wij willen jullie bedanken voor de fijne locatie waar we gebruik van hebben gemaakt in september.

We hebben een leuk weekend gehad en het was een mooie locatie. Overal is aan gedacht, gezellige sfeer met de aankleding van de stal. Helemaal af!

 

.Groetjes René en Jacqueline

september 2017, locatie "De boerenknecht"

 

Wij hebben een fantastisch vriendenweekend gehad bij jullie. Wat een prachtige accommodatie!

De organisatie van het volgend weekend is in handen van andere personen uit onze groep, maar als het aan de organisatie van het afgelopen weekend ligt, blijven we ook over 2 jaar "Dichtbij".

Bedankt!

 

.Wim en Corrine v. Luijk uit Westland

juni 2017, locatie "De stal het luxe paard"

 

Wij hebben ons vriendenweekend op Boerderij Dichtbij doorgebracht en vonden het op z'n Westlands "helemaal goud"

Het is een mooie accommodatie en er zijn veel faciliteiten aanwezig.

Bedankt!

 

.Patricia van Palen uit Westerhaven

februari 2017, locatie "de stal"

 

Namens de hele groep willen wij jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid tijdens ons weekend op Boerderij Dichtbij. We hebben het heerlijk gehad, het zag er gezellig en schoon uit en we hebben heerlijk geslapen in de ruime bedsteden!

.

Marga Bouwmeester,

april 2016, De boerenknecht

 

 

In het weekend van 16 t/m 18 oktober 2015 zijn wij bij jullie te gast geweest in locatie "De hooimeid". We bedanken jullie voor de goede zorgen. We hebben heerlijk genoten van de mooie locatie en van de sporthal. Echt idiaal! Bedankt namens Lisa, Anke, Lori, Lizette, Elice, Maartje, Arna, Lidy, Claudia en Mariska

.

oktober 2015, De Hooimeid

 

 

Wat hebben we een leuk weekend met elkaar gehad op Boerderij Dichtbij! Mede dankzij de geweldige accommodatie "De hooimeid" waren het onvergetelijke dagen. De kleinkinderen praten er nog steeds over en van "De groten"was er niets anders dan lof! Echt een landelijke sfeer, leuke bedsteden en wat iedereen ook belangrijk vond: SUPERSCHOON. Wat ons betreft komen we graag nog een keertje terug!

Gerda van Wieringen

september 2015, De hooimeid

 

 

 

In het weekend van 18 september 2015 zijn wij bij jullie te gast geweest op de boerderij. We hebben een heerlijk weekend gehad! Niet alleen omdat we met elkaar wat te vieren hadden maar ook omdat ons verblijf en alles eromheen zo goed verzorgd was. er was voor elk wat wils. Iedereen heeft genoten en we denken er met veel plezier aan terug.

Familie van der Meijden.

september 2015, De Hooimeid

 

Lieve Leo en Wilma,

Hierbij bekronen wij jullie tot helden van het weekend. De medailles volgen nog. We hebben het hier geweldig gehad en zijn niks tekort gekomen.

Alle meiden waren door het dolle heen toen we boven kwamen en daar 10 bedsteën zagen staan. Vanaf toen was het duidelijk, het is hier FANTASTISCH. We voelden ons als een vis in het water en hebben van elk moment genoten. We werden hier met open armen ontvangen en dat deed ons goed. Jullie gastvrijheid, jullie vrijgevigheid en jullie passie is iets om trots op te zijn. We zouden het iedereen aanbevelen.

We hebben net met z'n allen een doos tissues opgesnotterd omdat we vandaag de realiteit onder ogen moeten zien. We vertrekken weer naar huis. Nogmaals bedankt voor alles van ons.

Liefs, de leukste vriendinnengroep van Nederland"

 

Eline van Mensvoort uit Maarheeze - Budel

juli 2015, De Boerenknecht

 

 

“Ik ben al meerdere keren met verschillende gezelschappen bij Boerderij Dichtbij geweest. Afgelopen weekend weer met mijn familie. We verbleven deze keer in de Hooimeid. Dit is ons heel goed bevallen. De Hooimeid is heel knus en gezellig. Je kunt er heerlijk buiten zitten onder de veranda en de bedsteden zijn ook erg leuk. Je hoeft het hele weekend niet van het terrein af want er is genoeg te doen binnen en buiten. Zaterdag hebben wij boerengolf gedaan op het weiland achter de boerderij. Zaterdag avond hebben we gebarbecued.

Dit is allemaal verzorgd door Leo en Wilma van de Boerderij Dichtbij. Ook dit was super geregeld! Wij komen graag volgend jaar weer terug."

 

Familie v/d Meer uit Naaldwijk en omgeving

mei 2015, De Hooimeid

 

 

“We zaten hier met 16 personen. Alles was super geregeld. Zelfs een BBQ die we konden gebruiken. De beheerders waren ten alle tijden beschikbaar voor vragen. Extra pluspunt is de vele mogelijkheden binnen de accommodatie. De Virto-tour is een aanrader!”

 

Familie v/d Pal uit Apeldoorn

mei 2015, Het Luxe Paard

 

 

“Beste Leo en Wilma,

Vanaf het 1e moment dat we elkaar ontmoetten bij de bespreking van het familieweekend hadden wij het gevoel in een warm bad te komen. De adviezen voor het weekend hebben wij in de verdere besprekingen meegenomen. Dit heeft geleid tot een succesvol weekend.

Wat wij en de verdere familie ervan vonden is dat het gehele complex in een uitstekende staat verkeerd. Automatisch zorgden wij dat ook in deze staat bleef. Een fantastische locatie.

Wij kunnen verder gaan met complimenten, maar vinden dat andere bezoekers dit maar moeten ervaren.

Leo en Wilma, bedankt voor alles.”

 

Familie Vollebregt en familie Verkoyen 

april 2015, De Stal

 

 

“Super bedankt voor het leuke weekend. We hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad. Bedankt voor de goede zorgen.”

 

Namens alle meiden van de Ladies Circle Westland

april 2015, De Stal

 

 

“We zijn begin maart met onze vriendengroep, bestaande uit circa 20 volwassenen en 20 kinderen een weekend op de boerderij geweest. Het is een fantastisch mooie locatie. De gezamenlijke ruimtes, de slaapkamers, de sportfaciliteiten, alles is nieuw en schoon. Zowel voor volwassenen als kinderen is er genoeg te doen, zowel bij mooi als slecht weer. We zijn heel goed geholpen: er is meegedacht met het organiseren van een thema avond en een spellenmiddag. Daarnaast zijn ze zeer flexibel over het gebruik van de faciliteiten.”

 

Vriendengroep ‘De Ziekegeest’ uit Wateringen

maart 2014, Het Luxe Paard en De Boerenknecht

 

 

 “We hebben een erg leuk teamweekend gehad in Stal De Hooimeid! Er zijn enorm veel mogelijkheden in de buurt en op het terrein zelf! Ook de stal zelf was van alle gemakken voorzien. De bedstedes waren helemaal TE GEK! Last but not least: de ontvangst was uiterst vriendelijk! We komen zeker terug!
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad afgelopen weekend in stal de Hooimeid. Een super huis dat we zeker aan anderen zullen aanbevelen. Fijn dat er zoveel aanwezig was en het terrein en de voorzieningen zijn super!”

 

Dames 3 AMVJ uit Amsterdam
februari 2014, De Hooimeid

 

 

“Wij zijn in het weekend van 28 februari, 1 en 2 maart op de boerderij geweest met de familie. We hebben het heerlijk gehad en het weekend het erg getroffen met het weer! De accommodatie is goed bereikbaar, schoon en heel gezellig. Er was veel mogelijk en we hebben een hartelijk ontvangst gehad. Kortom, erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar!”


Familieweekend van der Meer uit Westland/Maassluis/Zaandam
februari 2014, De Stal
 

 

“Wat een prachtige plek voor een groep. Genoeg activiteiten, mooie accommodatie en hele vriendelijke eigenaren. Vanaf Boerderij Dichtbij ben je zo in Delft, op het strand of in Den Haag. De boerderij (De Boerenknecht) is ruim en gezellig! Iedereen slaapt in een eigen bedstede en de bedden slapen heerlijk. Aangezien het ons zo goed is bevallen vorig jaar, zijn we ook dit jaar ook weer naar Boerderij Dichtbij gegaan. Wij geven dit plekje een dikke 9!”


Hockeyteam de Assepushters uit Eindhoven

februari 2014, De Boerenknecht

 

 

"Bedankt voor het supergezellige verblijf. Wij waren van alle sportieve en ontspannende gemakken voorzien. Alles wat we nodig hadden. We hebben genoten. Het was erg leuk om te zien dat de omgeving van de boerderij ook recreatief invulling krijgt. Hebben jullie dik verdiend, omdat jullie met Boerderij Dichtbij een fantastisch verblijf hebben gecreëerd! Namens onze hele vriendengroep, bedankt!"

 

John, Maurice, Angelique en Miriam uit Naaldwijk

januari 2014, De Stal

 

 

"Bij deze willen wij, selectie en begeleiding van Voetbalvereniging DSO, jullie bedanken voor het grandioze verblijf op de "boerderij". Alles was top en zeker voor herhaling vatbaar :)"

 

Voetbalvereniging DSO uit Zoetermeer

januari 2014, Het Luxepaard & De Boerenknecht

 

 

“We wilden nog even laten weten dat we het super goed naar ons zin hebben gehad! Het was een erg mooie en goed onderhouden accommodatie, bedankt hiervoor."


Linda uit Ameide, januari 2014 

 

 

“Allereerst de complimenten voor de verzorging van de stallen, bedden en het beddengoed. Daarnaast was de keuken voorzien van theedoeken, handdoeken en tafelkleden. Bij de fonteinen/wastafels en op alle wc’s waren handdoeken en een pompje met handzeep aanwezig. Prima verzorgd. We hebben een fijn weekend gehad.”


Elsa uit Alblasserdam, december 2013
 

 

“We willen jullie hartelijk danken dat wij onze bruiloft op jullie boerderij mochten vieren. Het is geen gemakkelijke taak om een verblijf voor 3 dagen te vinden voor 100 gasten met een barbecue, groot diner en een feest, maar jullie boerderij was hiervoor de perfecte locatie! Onze gasten en wijzelf vonden alles geweldig aan Boerderij Dichtbij, vooral dat we gebruik mochten maken van jullie tennisbanen, jeu de boules en de trampoline! En ook willen we jullie bedanken voor de behulpzaamheid op de achtergrond gedurende het hele weekend.


Jullie zijn geweldige mensen en we zijn zeer dankbaar dat we Boerderij Dichtbij hebben gevonden voor onze trouwerij!


Tekst op de ansichtkaart vanuit hun huwelijksreislocatie:
“Met deze kaart uit Indonesië (heel mooi land) willen we jullie bedanken voor een super leuk huwelijksweekendje aan Boerderij Dichtbij. Het was echt een droomlocatie voor onze vrienden en familie (en ons natuurlijk)! Bedankt voor alles!” Maud
“Ook van mij heel erg bedankt voor dit fantastische weekend. Jullie rust met ons (en onze gasten) en ook jullie behulpzaamheid tijdens het weekend. En speciaal voor jou Leo, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!” Torben


Maud & Torben uit Amsterdam, juli 2013
 

 

“Boerderij Dichtbij is een grote aanrader. Hele mooie locatie, schoon en mooi ingericht. Ruime mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten zoals de bar, sporthal, tennisbaan, beachvolleybalveld, trampoline en er zijn leuke dieren aanwezig op de boerderij. Leo en Wilma zijn hele fijne en flexibele mensen waarmee veel bespreekbaar is, ook op het laatste moment.”

 

Bregje uit Breda, juni 2013

 

 

“Wij hebben met een groep van 21 personen in De Stal verbleven het gehele weekend. Dit is ons erg goed bevallen. De stallen zijn tot in de puntjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De eigenaren staan continu voor je klaar als er een vraag is of als je iets nodig hebt. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je op de boerderij te vermaken. Zowel binnen als buiten zijn er activiteiten te doen. Al met al hebben wij een meer dan plezierige tijd gehad.”

 

Mariska uit Den Haag, juni 2013

 

 

“Op 25 april 2013 hebben wij bij Boerderij Dichtbij onze bruiloft gevierd. Samen met onze familie en vrienden hebben wij twee fantastische dagen beleefd. Dit mede door de gastvrijheid van Wilma & Leo voor wie niks te gek of teveel was.

 

In de Stal het Luxe Paard hebben wij geborreld, heerlijk gegeten (verzorgd door Food-Supply), de ceremonie gehouden en daarna heerlijk gefeest. Als afsluiting zijn we met de familie en getuigen blijven slapen in de heerlijke bedden in “De Stal”. De kinderen hebben zich goed vermaakt in de sporthal, waar wij een springkussen hadden geplaatst. Kortom, een feest voor iedereen.

 

Boerderij Dichtbij is de locatie als je een heerlijk ontspannen bruiloft wilt vieren!”

 

Judith & Edwin Roos uit Pijnacker, april 2013

 

 

“Dit is helemaal de Top. Boerderij Dichtbij wat een geweldig plek voor een heerlijk weekend. Geweldig ontvangst, mooie ruimte, heerlijke bedden. We hadden als eerste groep het klim parcours tot onze beschikking. Spannend, maar zo leuk. Goede begeleiding, aardig en spontaan; ze zorgen er wel voor dat je je grenzen gaat verleggen. Voor de rest alles tot je beschikking: tennisbanen, kinderboerderij, buitenstal, speeltoestellen voor de kinderen, beachbal, enzovoort. In drie woorden: dik de top! We komen zeker terug!”

 

Lia van Geest (Barremannen weekend) uit Naaldwijk, april 2013

 

 

“Wij zijn afgelopen weekend een weekendje weggeweest met de familie naar Boerderij Dichtbij. Wij komen zelf uit het Westland, maar op deze mooie locatie leek het net alsof we verder van huis zaten dan we werkelijk waren. Echt boerderij dichtbij dus! We hebben een super weekend gehad. De boerderij was groot genoeg voor de hele familie en het is heel lekker dat iedereen zijn eigen slaapkamer met douche en toilet heeft. Ook hebben we veel gebruik gemaakt van de fitnessruimte en de sporhtal om te volleyballen, voetballen en tennissen. Kortom, een gezellig en sportief familieweekend!”

 

Familie Kardol uit Westland, maart 2013

 

 

“Ondanks het koude weer hebben we een ontzettend gezellig weekend gehad. Jullie hebben een hele leuke, sfeervolle accommodatie waar je je meteen thuis voelt. De accommodatie is voorzien van alle luxe en de buitenruimte ziet er ook zeer verzorgd uit. De sporthal en bedsteden vielen er in de smaak bij onze kids. Bedankt voor de gastvrijheid, zeer de moeite waard. We hopen zeker nog eens terug te komen. Hopelijk dan met wat warmer weer!”

 

Familie Brok uit Haren (Noord-Brabant), maart 2013
 

 

"Van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart hebben wij met onze familie gelogeerd in (een deel van) 'het Luxe Paard'. Een aanrader!! Direct bij binnenkomst voelden we ons thuis: het Luxe Paard heeft een heerlijk ruime en lichte woonkamer, waar je kunt kiezen om gezellig samen te zitten aan de giga eethoek of de comfortabele zithoek en waar je tegelijkertijd zoveel ruimte hebt dat je een rustig hoekje voor jezelf kunt vinden.

 

Wat ons erg aansprak waren de slaapkamers die vrijwel allen voorzien waren van eigen douche en toilet. Wij waren met 4 stellen en 3 kinderen en ieder stel had een eigen kamer met een extra campingbed of extra bed. Niet onbelangrijk: de bedden sliepen heerlijk en door het verduisteringsgordijnen was het goed donker in de kamers.

 

Verder was het huis goed schoon en was er voldoende servies e.d.. Buiten was er voldoende te doen: met winterse weer hebben wij ons prima vermaakt in de sporthal, op de jeu de boulesbaan, op de schommels en de trampoline en ook zeker bij de lieve tamme dieren van de boerderij. Op korte afstand van de boerderij zijn er horecagelegenheden en is er een indoor speeltuin. Ja, wij zijn enthousiast en zouden er zo weer heen gaan. Met een zonnetje erbij lijkt de locatie ons helemaal fantastisch!"

 

Familie A.J.M. Vijverberg, Naaldwijk, maart 2013

 

 

"Erg leuke sportfaciliteiten waar onze groep hun energie kwijt kon, om daarna weer door te gaan met de workshop in de aangrenzende zaal. Ook erg fijn dat de lunch en het diner op flexibele tijden geserveerd konden worden. Al met al een zeer geslaagde tijd gehad."

 

Daan van Berkel, Technische Universiteit Delft, maart 2013

 

 

“Wat zijn wij gastvrij ontvangen door Wilma en Leo en hebben wij een fantastisch weekend gehad! Samen hebben wij voor collegae en partners een weekendje weg georganiseerd, waarvan ze alleen wisten wat hun financiele bijdrage was. Hoe leuk is het dan, als echt iedereen laaiend enthousiast is over de locatie. Zeker de dames vonden het fantastisch, dat iedere kamer over een eigen toilet en douche beschikte. Collegae vanuit heel Nederland hadden nooit gedacht dat wij in het westland zulke mooie plekjes hadden.


De BBQ was fantastisch, het bezoek aan de Demokwekerij was super interessant, de fietstocht naar Schipluiden met lunch bij Bakkerij Hoek was heerlijk en heel gezellig.
Daarna de boottocht naar Delft, het diner bij restaurant Le Mariage & The Bounge (de Pijpenla), de terugtocht per trekschuit (drank en muziek aan boord) en....de afterparty in de Boerderij. De zondag zou in het teken van sporten staan en werd door het weer door ieder op zijn eigen wijze ingevuld. Alles kon!

 

Kortom, het weer heeft er ook aan bijgedragen, het weekend was TOP!
Een toplocatie voor vele doeleinden geschikt.
Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.”

 

Cees en Ingrid Smulders, Koninklijke Zeelandia Groep B.V., juni 2012

 

 

“Een fantastische accommodatie, zeer zeker voor zo’n groep van 14 personen inclusief kinderen. De service was absoluut top, het werd geregeld. Aandachtspuntje is misschien wel de koelkast, die was wat krap (red.: inmiddels is er een koelcel aanwezig bij de boerderij) en de terrasstoelen behoeven een betere zit, maar dat is dan ook alles. Super top, nog heel veel succes gewenst en hopelijk tot ziens (zeker met zulk weer!).”

 

Gerard van der Veldt, Haarlem, pinksterweekend mei 2012

 

 

“We waren onder de indruk van de aandacht voor alle details in de structuur en de pracht van de context waarin deze is geplaatst.
We voelden ons thuis ....
Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en bereidheid op elk moment.
We hopen op een "tot ziens".”

 

Familie Romani uit Verona Italië, april/mei 2012

 

 

“We hebben het als familie ontzettend naar ons gezin gehad bij jullie in “De stal”. Het was een verrassing dat bij aankomst de boerderij zo mooi en vrij gelegen ligt waardoor het in zijn geheel een heel eigen sfeer krijgt. Daarnaast is zowel de buitenkant als de binnenkant in stijl gerenoveerd met behoud van de karakteristieke kenmerken. Waar wij verbleven, in “De Stal”, was het gezellig vertoeven met alle gemakken binnen handbereik. Ruime keuken met alle mogelijkheden om zelf te koken. Voldoende ruimte om met 14 mensen de dag door te komen aan de eettafels en in de zitbanken.


Buiten alle gelegenheid om te wandelen en te fietsen, café “De bonte haas” op loopafstand en om de boerderij heen veel gelegenheid om te sporten of buiten te vertoeven. Wij kunnen niet anders zeggen dat we het enorm plezierig gevonden hebben om hier een weekeinde met de familie te verblijven. “

 

Familie van Luijk uit ’t Westland, april 2012

 

 

“In mei 2012 hebben wij onze bruiloft gevierd in Boerderij Dichtbij. Het is een geweldige locatie om de ceremonie te vieren, buiten op het intieme en gezellige binnenplaatsje. De grote zaal van Stal het Luxe Paard is groot genoeg om ruimte te bieden aan alle gasten tijdens de borrel, het diner en natuurlijk het feest. De gezellige en luxe inrichting maakt dat iedereen van alle gemakken is voorzien. En natuurlijk is het geweldig dat alle kinderen (en grote mensen) de hele dag kunnen spelen in de sporthal en op de sportvelden. We zijn met een deel van de familie en onze beste vrienden blijven slapen, en ook dat was ontzettend gezellig. Alle gasten waren erg te spreken over de goede bedden, de mooie badkamers en de gezellige sfeer. Leo en Wilma hebben ons door hun enthousiasme en behulpzaamheid ontzettend geholpen bij de voorbereidingen. Ze hebben een geweldige plek gecreëerd, die we aan iedereen kunnen aanbevelen!”

 

Josita van de Put & Erik Schmieman, mei 2012

 

 

“Wij hebben een heel leuk weekend in “Het Luxe Paard” gehad met de familie. Vooral de sportfaciliteiten zijn gewelding. In “De Stal” zat ook een groep, maar dat hoor je niet. De leeftijd binnen onze groep varieerde van 15 tot 82 en voor iedereen was er genoeg te doen!”

 

Familie van Velden uit Wateringen, april 2012

 

 

In april waren de bewoners van het Maartenhuis uit Texel te gast bij Boerderij Dichtbij. Samen met de begeleiders hebben de bewoners vele leuke activiteiten ondernomen, zoals een bezoekje aan Madurodam en aan Corpus, en hebben zij zich prima vermaakt in en om Boerderij Dichtbij. Hier hun reactie:


“Een gezellige accommodatie, lekker ruim en rustig, ondanks dat het vlakbij Den Haag is. Leuk buitenterrein om even wat buiten te zijn. Speelveld, trampoline, dieren en wandelen in de omgeving. Ideaal voor groepen en erg gastvrij ontvangst!”


Bewoners van Avalon van het Maartenhuis uit Texel, april 2012
 


 

Ruud: “Leuk weekend, goed verblijf met lekkere bedden en heerlijk kunnen tennissen”
Suzanne: “Ruime familiekamer en mooie grote woonkamers.”
Liesbeth: “Een super locatie! Fijne bedden, echt voor herhaling vatbaar! We komen terug!”
Xandra: “Heel gezellige woonkamer!”

 

Familie Nomes, april 2012
 


 

“’De Stal het Luxe Paard’ is een erg mooie accommodatie en is voorzien van alle gemakken. De tweepersoonskamers hebben elk een eigen toilet en douche. Het is helemaal geweldig hier! Je kunt hier tot rust komen, sportieve activiteiten ondernemen en ook in de omgeving is van alles te beleven. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor alles!”

 

Familie v/d Meer uit Wateringen, maart 2012“’De Stal is een leuk verblijf, mooi ingericht en praktisch voor een vakantie met een grote groep. De sauna is ook erg aan te raden!”

 

Damesdispuut Palette uit Enschede, maart 2012“Leuke plaats voor een uitje met familie of vrienden. Goede kamers (al had ik liever in een bedstee gelegen) en er is van alles te doen, zowel buiten als binnen. Alles bij elkaar een top locatie!”

 

Familie van Steekelenburg uit Kwintsheul, maart 2012
“Als je een locatie zoekt waar je je helemaal happy wil voelen en waar je direct jezelf bent, dan is dit dé locatie! Wat mooi! Ik heb direct allemaal ideeen voor het inrichten van mijn eigen huis.”

 

Mirjam uit Rijnsburg, maart 2012


 

"Nadat ik in oktober 2011 tijdens een meidenweekend in de Boerenknecht had gezeten, was ik enorm enthousiast! En omdat de organisatie van het traditionele vriendenweekend in mijn handen lag, deed de gelegenheid zich voor om nog een keer terug te komen. De rest deelde, vanaf het moment dat ze over de drempel stapten, mijn enthousiasme! Top accommodatie, een goede locatie (vlakbij de Uithof) en een fijne medewerking.
We hebben genoten. Wederom bedankt en graag tot ziens! "

 
Evelien uit Berkel en Rodenrijs, januari 2012
 

"Wij hebben een fantastische tijd gehad! Alles ziet er perfect en schoon uit. Gastvrije mensen en een fantastisch aanbod omtrent de sportfaciliteiten met een prima zaal!"
Trainer Rik Verhage VV UNO uit Hoofddorp, januari 2012

 
"Wij hebben met een groep van 30 collega’s 2 nachten geboekt en hebben een super tijd gehad. Gezellige, luxe en mooie accommodatie. Zeker voor herhaling vatbaar! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig! Bedankt!"

Café Kobus Kuch uit Delft, januari 2012"Er is geen betere locatie dan Boerderij Dichtbij om oud jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te beginnen! Leo en Wilma bedankt, het was fantastisch. Met 22 volwassenen en 24 kinderen hebben we genoten, rust, ruimte, sport, spel, eten, slapen en genoten van de toplocatie. Dit is voor herhaling vatbaar!"

 

 

 

Goudsevrienden uit Gouda, december 2011/januari 2012

 


 

“Uitermate hartelijk ontvangst. Keurige tweepersoons slaapkamers met eigen douche en toilet. Ruim voldoende serviesgoed. Voor de kleintjes werd meteen een kinderstoel, aankleedkussen en luieremmer geregeld. De iets grotere kinderen vermaakten zich met de dieren en de trampoline. Op de dag dat het regende konden we gebruik maken van de sporthal. Kortom: wij hadden een prima weekend!”

 

Familie Swen uit Leiderdorp, december 2011

 

 


 

“Afgelopen november waren wij met een groep vrienden te gast voor een afstudeerfeestje op Boerderij Dichtbij. En wat een toplocatie voor een feestje! Het grootste gedeelte van de avond hebben we in de bar boven de fraaie sportzaal doorgebracht – waar we de volgende dag ook nog een mooi potje voetbal hebben kunnen spelen. Ook de slaapvoorzieningen waren perfect geregeld; een bedstee met een stopcontact, verlichting en WiFi, wat wil de moderne mens nog meer? Kortom, absoluut een aanrader voor allerlei soorten evenementen, niet in het minst door de gastvrijheid van de eigenaren en de gunstige ligging.”

 

Vriendengroep uit Utrecht, november 2011

 

 

"Wat een heerlijke plek, deze boerderij. Alles perfect met 13 mensen het hele weekend in "Het Luxe Paard". Een zeer sfeervol en absoluut praktisch ingerichte boerderij. Authentiek en toch modern. Heerlijke bedden, een sporthal, sauna, bubbelbad, tennisbanen, ezels, een prachtige plek voor een intiem kampvuur, kortom een echte aanrader. Niet in de laatste plaats om het hartelijke onthaal van Leo en Wilma."

 

 

 

Familie Benschop uit Voorschoten, november 2011

 

 

 

“Onze thuisbasis tijdens het vriendenweekend was deze keer op Boerderij Dichtbij in accommodatie de Hooimeid, een super leuke locatie in oude stijl maar in een modern jasje! Alles wat je nodig hebt om met je vrienden gezellig bij elkaar te zijn is aanwezig: een gezellige huis- en eetkamer, de ludieke bedstedes en alle faciliteiten om er een gezellig weekend van te maken. Wij zullen nog jaren lachen om onze playback show die we in de barruimte van de Boerderij hebben gehouden. De audio installatie was zo professioneel dat we overwegen om een single uit te brengen!

 

 

Tevens is Wateringen de perfecte uitvalsbasis om spectaculaire activiteiten in Zoetermeer te ondernemen, zoals Raften en Skydiven. Echter zijn er ook voldoende sport en spel mogelijkheden op de accommodatie zelf.

 

De gastvrijheid en behulpzaamheid van Leo en Wilma is super, kortom een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!”

 

 

Vriendengroep uit Winterswijk, oktober 2011

 

 

 

"De boerderij is heel erg knus en van alles voorzien. Geweldig om te slapen in een bedstee. Een weekend lang hebben we het knusse leven van de boerderij ervaren. De accommodatie en de extra voorzieningen zijn super en de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam."  

 

 

 

Vriendinnengroep uit De Lier, oktober 2011

 

 

"Verrassend voor ons, zo dichtbij een dergelijk luxe oord om gezellig onze familie uit het land te ontvangen. Wat een complimenten over de keuze van locatie. Heerlijk zonnetje en dan de luxe van De Stal. Complimenten aan gastvrouw en gastheer Wilma en Leo."

 

Familie Hageraats uit Kwintsheul, oktober 2011

 

 

In oktober vond bij Boerderij Dichtbij de reünie plaats van studiegroep HBO-V 1995.

 

“Fantastische accommodatie met zeer gastvrije eigenaren. De boerderij heeft leuke, authentieke details, is ruim opgezet en kindvriendelijk. Daarnaast zijn er uitgebreide sportfaciliteiten.”

 


 

"In september hebben we met directie, management en teamleiders van Rabobank Den Haag e.o. twee keer twee dagen Boerderij Dichtbij mogen ‘bewonen’. Wat een fijne plek om te zijn! Een besloten omgeving, alles nieuw en heel goed verzorgd. Een inspirerende plek! Mooie kamers, goede bedden, veel verschillende plekken op de boerderij met ieder een eigen sfeer. Verder mooie faciliteiten voor sport en spel. Een echte aanrader, waar we zeker nog eens terugkomen!"

 

Rabobank Den Haag e.o., september 2011

 

 

“In al die jaren dat ons traditionele, jaarlijks terugkerend vriendenweekend georganiseerd wordt, hebben we zelden (zeg maar gerust nooit) zo’n luxe en complete accommodatie gehad. Aan alles is gedacht en iedereen voelde zich direct thuis. Met mooi, maar ook met minder mooi weer kun je je hier uitstekend vermaken en vooral Leo en Wilma doen ontzettend hun best om je met alles te helpen! Alles kan en er mag heel veel! We hebben een geweldig weekend gehad waar we nog vaak aan terug zullen denken. Bedankt en vast tot ziens!”

 

 

Vriendengroep Enschede / Lonneker, september 2011

 

  

“We hebben onwijs genoten van het weekend in Stal de Hooimeid. Je krijgt alle vrijheid. Je kan je heel goed vermaken, lekker eten onder de veranda en slapen in de bedstee.”

 

Handbalvrienden Oud Quintus 4, september 2011

 

  

 

In september vond het vierdaags seminar van Agora Floris Frankrijk plaats bij Boerderij Dichtbij. Zij verbleven tijdens het seminar in Stal de Hooimeid en De Stal het Luxe Paard.

 

“Prachtige locatie, we hebben vier dagen doorgebracht op de boerderij. Alles was super, heel de groep was tevreden. Ideaal voor team building en vergadersessies. Ons seminar met al de verantwoordelijken van onze Franse filialen is dan ook geslaagd. De randactiviteiten die de familie van Adrichem aan bevolen hadden, waren ook ideaal. Bedankt Leo en Wilma voor jullie gastvrijheid!”

 

Agora Floris – Frankrijk, september 2011

 

 

 

 

In het kader van een communicatietraining verbleef trainingsgroep KIM-NL enkele nachten op Boerderij Dichtbij. Een reactie van de gasten:

 

"Toplocatie. Het is mooi, compleet, verzorgd en gastvrij. Goede en veel (sport) faciliteiten. Verrassend landelijke sfeer aan de rand van de grote stad. Helemaal compleet, prima bedden en een authentieke sfeer. Goede prijs-kwaliteit verhouding en ook heel geschikt voor het geven van trainingen. We kunnen het iedereen aanbevelen."

 

  

In september verbleven de studenten van het Pieter van Foreest College vier dagen in de boerderij:

 

Wat leuk, helemaal gezellig! Mooie kamers en een heerlijke omgeving. Conclusie: heerlijke locatie!!!”

 

 

 “Super teamweekend gehad in een prachtige accommodatie. Van alle gemakken voorzien! Alle grote steden dicht in de buurt. Kortom, goed voor elkaar!”

 

 

Hockeyteam GCHC Heren 1 uit Groningen, september 2011

 

 

“Wij zijn in een zeer prettige omgeving door enthousiaste mensen ontvangen. Een super locatie met veel mogelijkheden. Catering was uitstekend verzorgd met veel gevarieerd eten. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!”

 

Menrad Nederland B.V. uit Rijswijk, augustus 2011

 

 

“Een prachtige accommodatie, tot in de puntjes verzorgd. Warm ontvangst door Wilma en Leo die ervan genieten om hun accommodatie met hun gasten te delen. De accommodatie, sporthal en buitenverblijf zijn perfect voor groepen en familie. Er is van alles in de buurt. Een aanbeveling die wij graag aan andere groepen willen geven.”

 

Petra Rooyakkers, handbalvereniging Fiqas Aalsmeer, augustus 2011

 

 

“Tijdens een strategische sessie op Boerderij Dichtbij hebben wij genoten van de ontspannen sfeer op de boerderij en de vele sportfaciliteiten. Een super inspirerende omgeving om te vergaderen! Bedankt voor de goede zorgen!”

 

Rabobank Westland, augustus 2011

 

 

“Onlangs hebben we een weekend verbleven op boerderij dichtbij met 16 meiden in ‘Stal de Hooimeid’. We hebben ons, ondanks het slechte weer, geweldig vermaakt! Wilma en Leo hebben deze boerderij weten om te bouwen tot een luxe, zeer gastvrije, en multifunctionele accommodatie zonder daarbij het authentieke karakter van de boerderij te verliezen. Slapen in een bedstee, glaasje wijn 's-avonds op de veranda, even een aai over de bol van de ezels en gezellig zingen rond het kampvuur maakte het verblijf tot een ware boerderij-experience. Daarnaast is het een zeer luxe en comfortabele accommodatie. Het is schoon, de bedden liggen lekker, de stal is praktisch ingericht en is van alle gemakken voorzien (meerdere douches en wc's, keuken met vierpits fornuis, vaatwasser en voldoende keukengerei, gezellige eethoek met zitbank, knus zitgedeelte met TV en een radio met aansluiting voor Ipod/mp3speler en een buitenzitje op de veranda). Wat ik ook nog even wil vermelden, is dat deze accommodatie het hele jaar rond een prima optie is. Wij hebben de zaterdag dat we er zaten non-stop regen gehad, maar konden deze dag prima vullen met binnentennis, oud Hollandse spelletjes, sauna en jacuzzi en door boerderij dichtbij zelf georganiseerde vijf gangen kookworkshop. Kortom, een absolute aanrader voor jong en oud met goed maar ook minder weer. Wilma en Leo, bedankt voor jullie buitengewone gastvrijheid. We hebben een topweekend gehad!”

 

Vriendinnengroep "de kroeppoekkies" uit Wateringen, juni 2011

 

 

 

In mei heeft de jeugd van NHV Zuid Holland gebruik gemaakt van de accommodaties en faciliteiten van Boerderij Dichtbij. Hieronder leest u enkele reacties van de meiden.

 

“We hebben het erg naar ons zin gehad. Het was fijn dat we allemaal een eigen douche en dergelijke hadden. Vooral het buitenterrein was heel leuk en ook de sauna en bubbelbad waren erg lekker. Het was overal heel schoon en netjes. Het was allemaal erg luxe voor wat we gewend zijn voor een trainigskamp. We hebben met zijn allen super leuke dagen gehad!”

 

“De kamers waren erg fijn en goed schoon, lekkere douche. Je kunt er veel leuke activiteiten doen, zoals de sauna, het bubbelbad, het beachbalveld en de trampoline. We vonden het een super verblijf. Voor herhaling vatbaar!”

 

“Goed verzorgd, aardige eigenaren, goed ingedeeld en handig dat er een sporthal is. Cijfer: een dikke 9!”

Facebook