Stal de Boerenknecht

<< Terug naar de vorige pagina.

  

Stal de Boerenknecht is geschikt voor in totaal 12 gasten. Voorheen was de stal in gebruik als varkensstal. Inmiddels is deze omgebouwd tot een echte boerenstal inclusief tien ruime bedsteden en één tweepersoonskamer. Vele authentieke elementen typeren deze accommodatie, zoals de originele varkensluikjes, de stalramen en het houten plafond en de spanten. Ook de muren van ijzelsteentjes en de plavuizen op de vloer geven deze stal een eigen karakter. 

 

 

De gezamenlijke ruimte

De gezamenlijke ruimte heeft een gezellige eet/zithoek met tv en een geluidsinstallatie. Daarnaast is er in de ruimte ook een rijk voorziene keuken aanwezig, met onder andere een vaatwasser, twee koelkasten en een inductiekookplaat. Keukengerei, serviesgoed en glaswerk zijn aanwezig. Bij mooi weer kunt u heerlijk de deuren openzetten naar uw privéterras en kunt u genieten op uw eigen veranda. Ook is er gratis draadloos internet aanwezig.

 

Slaap- en badkamervoorzieningen

Op de begane grond zijn twee badkamers en twee toiletten aanwezig. De tweepersoonskamer op de begane grond is voorzien van een wastafel en een kledingkast. De losse bedden zijn gemakkelijk om te vormen tot één tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping zijn een toilet en twee wastafels aanwezig. De tien bedsteden zijn ruim (matras van 2 bij 1.4 meter) en zijn voorzien van kledinghaken.

 

Inbegrepen faciliteiten

Wanneer u Stal de Boerenknecht huurt, kunt u op de hele dagen twee uur per dag en op dagen van aankomst en vertrek één uur per dag gebruik maken van de buitensportfaciliteiten. Samen met de andere gasten van Boerderij Dichtbij kunt u gebruik maken van de barruimte, de hooitas en de zitkuil. 

 

Klik hier voor een afdrukversie van de tekst. 

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

 

Facebook