Dichtbij het Team

In iedere organisatie zijn een goede samenwerking en teamgeest belangrijke voorwaarden voor een effectieve en prettige bedrijfsvoering. In theorie lijkt dit vaak makkelijk: zorg dat alle neuzen één richting op staan, zorg dat iedereen gemotiveerd is, zorg voor een open klimaat waarin men vertrouwen heeft in elkaar en zichzelf. Dit zijn mooie doelen om na te streven, maar hoe bereikt u deze?

 

Samen met de trainers van 2sur5 biedt Boerderij Dichtbij een meerdaagse hands-on training aan waarbij u op een actieve wijze aan de slag gaat met het creëren van een sterke teamgeest en goede samenwerking. In de training ligt onder andere de focus op onderling vertrouwen, persoonlijke motivatie, open communicatie, individuele- en teamdoelen, afspraken maken en het nemen van verantwoordelijkheid. Door de inspirerende training te combineren met één of meerdere overnachtingen groeit ook op informele wijze het teamgevoel en kunt u beter en effectiever uw doelen bereiken.

 

Training op maat

Wij zorgen er altijd voor dat de training past bij uw organisatie en doelen. Tijdens een intake gesprek worden de doelen van de opdrachtgever besproken en wordt bepaald waar de focus tijdens de training op komt te liggen. Na dit gesprek wordt de training op maat ontworpen.

 

 

Een compleet verzorgd verblijf

Tijdens uw verblijf kunt u de catering door Boerderij Dichtbij laten verzorgen. Samen met u stellen wij de maaltijden samen en zorgen wij ervoor dat de tijden aansluiten op het trainingsprogramma. Tevens kunt u bij Boerderij Dichtbij personeel inhuren voor de bediening. Ook kunnen wij op aanvraag de slaapkamers tussentijds schoonmaken en u voorzien in handdoeken en bedlinnen. 

 

Training combineren met andere activiteiten

U kunt natuurlijk ook de training combineren met andere activiteiten, zoals een bezoek aan de steden Delft, Den Haag en Rotterdam. Ook kunt u verschillende bedrijven in de omgeving bezoeken, zoals bloemenveiling Flora Holland in het Westland en de haven van Rotterdam. Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van de sportfaciliteiten van Boerderij Dichtbij.

 

Voor meer informatie en een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen.

Facebook