Sport & ontspanning

Boerderij Dichtbij biedt haar gasten een compleet pakket aan sportfaciliteiten en ontspanning aan. U kunt tijdens uw verblijf gratis twee uur per dag gebruik maken van het buitensportterrein en voor een gereduceerd tarief kunt u ook gebruik maken van de binnenhal, de fitnessruimte en de sauna/relaxruimte.

 

Buitensport

Op het buitenterrein vindt u een kunstgrasveld van 1300m2 waarop u onder andere kunt tennissen (drie banen), voetballen en hockeyen. Natuurlijk kunt u dit veld ook gebruiken voor andere spellen en activiteiten. Ook kunt u lekker met de voetjes in het zand op het beachbalveld. Speel een potje volleybal en voetvolley of gebruik het als megazandbak voor de kleintjes. Houdt u meer van een rustige

activiteit, speel dan een potje jeu de boules op een van onze vier jeu de boules banen.

  

   

Binnensport

De sporthal van 650m2 is perfect te gebruiken voor een potje tennis, zaalvoetbal, basketbal en andere spellen en activiteiten. Bovendien is deze hal uniek omdat de sportvloer kan worden opgerold en deze ruimte zodoende ook goed te gebruiken is voor andere activiteiten, zoals workshops.

Aangrenzend aan de sporthal, vindt u een fitnessruimte, voorzien van circa tien professionele fitnessapparaten.

 

Ontspanning

U komt tot rust in de luxe sauna/relaxruimte, met daarin een stoomcabine, traditionele sauna, infrarood sauna, groot bubbelbad, zonnebank, douche, tv en een zithoek. Wilt u na het sporten ook nog even ontspannen een drankje nuttigen? Dan bent u van harte welkom in de barruimte in de sporthal.

  

Tarieven

Sporthal + fitnessruimte: € 37,10 per uur

Sauna/relaxruimte: eerste 2 uur € 65,00, daarna € 26,50 per uur

Deze tarieven zijn inclusief 6% B.T.W.

Facebook