Succesvolle open dag bij Boerderij Dichtbij

02-10-2011

 

Zondagmiddag 2 oktober vond de open dag plaats bij Boerderij Dichtbij in Wateringen. Alle geïnteresseerden konden op deze dag een kijkje nemen in de accommodaties en op het terrein van Boerderij Dichtbij. Mede dankzij het warme, nazomerse weer hebben in totaal 1.700 mensen een bezoek gebracht aan deze zeer geslaagde open dag.

 

De gehele dag was het topdrukte op de boerderij en fietsten geïnteresseerden op en aan.  Bij de ingang werden zij ontvangen door twee geheel in stijl geklede boeren op klompen, waar zij een plattegrond ontvingen. In alle vier de accommodaties en de sporthal stonden mensen klaar om de bezoekers te woord te staan. Na de bezichtiging waren alle bezoekers welkom voor een drankje en een hapje bij de Hooiberg op het voorterrein.

 

Ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Zo was er een grote, opblaasbare limonade koe waar alle kinderen een glaasje limonade konden “melken”. Ook vermaakten de kinderen zich op het luchtkussen en de reuzentrampoline. Het draaiorgel zorgde voor de ouderwetse Hollandse deuntjes. Met uitzicht op de dierenweide, waar onder andere twee alpaca’s en drie ezels rondlopen, was deze dag geheel in boerse sferen. 

 

 

<< Terug naar de nieuwspagina

Facebook